Söndag

Hejsan! Nu när jag äntligen har lite tid över så kan jag passa på att berätta vad som hänt i veckan. Har haft rätt fullt upp så nå bloggande har det inte blivit av. Har gått i skolan varje dag till 3 vilken innabar att det var snabbt hem, kast i mig mat och byta om för att sedan dra i väg på 2 ½ timmes danspass vilket gjorde att nä r jag väl kom hem så  var jag tillräckligt trött för att inte orka knäppa på datorn. Och i fredags var det dansuppvisning. Det är så att etstetiska programmet fyller 15 år så det blev en hel kväll flld med musik och dans, superkul! Så vi körde Chicago-medleyt, Rihannadansen, Can Can och Matildas dans. Askul!

Men nu ska jag höra med matilda om vi ska hitta på nåt.
ha det super så länge!

Pusshej

Onsdag

Ursäkta för att jag inte uppdaterade igår men det blev så tight om tid så jag hann inte.
Idag har jag först varit i skolan vilken jag måste erkänna var rätt segt. Dagen känndes så lång! Hade många laktioner vilekt gjorde det mindre roligt. Men det var rätt kul ibland också. Har bland annat börjat med politik på SO:n, det är riktigt roligt!

Har även fixat praoplats nu. Ska vara på Lottas i en vecka.  Det är hon som säljer Friisväskorna här i Bollnäs. Hon har också hud och nagelvård så det ska bli jätteroligt! Men nu måste jag skynda iväg på ledarmöte med Dansoteket. Ska prata lite om de nya grupperna i höst. Jag och elin ska ta över Puntus grupp medan två nya ledare tar över våran. Det blir nog bra!




Första dagen - Avklarad!

Då var alltså första dagen avklarad! Det känns faktiskt bra och det var riktigt kul att träffa alla igen. Men det var också ganska segt. På "lektionerna" var det bara en massa snack om att det är vi som är äldst på skolan och att vi måste vara bra förebilder och blabla. Sen fick vi sluta runt ett då jag och "gänget" (jag, jossan, cornelia, emma, matilda och ida) åkte ner på stran och fikade. Det var trevligt! Så i sin helhet har dagen varit  bra och bjudit på många skratt.

Men nu kära läsare ska jag åka och dansa  två och en halv timme. Det blir roligt! Idag är det koreografi inför Holmsveden och Hedenjubiléet som står på schemat!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss



Cornelia, Matilda och Ida



En oroterad Jossan



Och en lika oroterad Emma


Nu jäklar!

Nu jäklar är jag taggad! Ska ta en dusch, måla naglarna, göra ansiktmask, ta en promenad och sen sova. Det känns som ett ganska bra avslut på sommarlovet och som en bra början på hösten. För i höst gäller det!
Sade innan att jag inte var så sugen på att plugga men jag har faktiskt hunnit ändra riktning på bara det här dagen. Nu börjar jag faktiskt se fram emot det ...

Det är nog båda delarna

Godmorgon! Ligger här och funderar på om jag verkligen vill börja skolan eller inte... Det är liksom båda delarna. Det ska bli så himla kul att få träffa alla igen och trots allt  bli vi ju också äldst på skolan. Visst det kanske inte är så stor grej men lite kul ändå. Man vet ju själv hur stora man tyckte att niorna var när man var mindre, det var liksom dom man såg upp till. Och jag måste faktiskt erkänna att jag är riktigt pepp på att ta tag i allt nu i höst. Ni vet, kanske satsa lite mer i ett ämne och så. Men det är så konstigt,  jag är pepp på att bli bättre men när jag väl tänker på vägen dit så skulle jag nästan kunna låsa in mig på rummet och gömma mig! Jag vill alltså plugga, men jag orkar inte! Hm, jag får se hur det här går i hop.Tur iallafall att dom alltid brukar ta det lite lugnt såhär först veckan! Men det är faktiskt en sak till jag inte förstår mig på..Dessa "lagdagar" (klassdagar).. Är det bara jag som tycker att dom suger? Och det konstiga är att varenda år när dom har dessa lagdagar så regnar det alltid, det blåser och det är svinkallt! Vilket självklart gör det värre än vad det redan är! Men såklart, dom vill väl bara att vi ska ha lite kul så jag ska inte klaga på deras tappra försök...

Skriver mer senare!

Puss

Mys med mamma.

Idag har jag varit på stan med mamma. Åkte först ner på stan där jag hittade en supersnygg kappa som funderar på att köpa. Om jag hittar nån bild på den så kanske ni dår se den. Hittade också en kalender såm passar utmärkt nu till skolan så att jaghinner med att planera allt. Och snygg var den dessutom!

Efter det så åkte vi till trädgårdscaféet på Mobackes där dom hade fotoutställning. Riktigt fina bilder! Gillade framförallt bilderna som Anna Alverhag har knäppt. På dom är det bilder på föräldrar med sina barn som har Down syndrom. Bland annat så var Nåmi som ni såg på en av bilderna som jag lade ut för nån vecka sen med på en bild, hur fin som helst. Synd bara att jag inte fick ett kort.

Dom hade även lunchbuffé där som var riktigt god. Det var mycket lax och olika röror, precis vad ja gillar! Så jag och mamma lunchade där och begav oss sedan hem.

Men nu ska jag gå och plocka ihop lite på rummet. Skriver mer senare!

Puss / Maja



MIn supersnygga kalender!



Mamms =)



Lunchbuffé


Hur ska det här gå ihop?

Ligger här i sängen och funderar på hur jag ska lyckas få ihop allt nu när skolan börjar och så.
Det är så mycket som ska göras. Måste satsa en del på skolan (och jag tror att alla vet varför), har dans 3 ggr i veckan kl.17.00-19.30 plus egen grupp på fredagar 17.00-18.30. dessutom måste jag ju hinna med att blogga och framförallt, hinna umgås med alla kompisar, det är viktigt! Men men, det blir till att införskaffa en kalender och trimma planeringsdelen av min hjärna.. Det borde funka!

Men nu gott folk ska jag sova. Sov gott! :)

Puss / Maja

ny design på väg!

Om ni undrar varför min extremt supersnygga design som jag hade lyckats göra helt på egen hand i paint är borta så beror det på att jag alldeles snart ska få en ny av antingen Emma eller Stina. Nu pratar jag alltså om en riktigt snygg som är gjord i photshop. Så fuck you, paint!

Menmen, tills dess så får bloggen alltså se riktigt tråkig ut i vitt men som sagt, det blir snygg om ett tag!

Och för att byta samtalsämne så här direkt så kan jag tala om för er att mina efterlängtade vita Converse nu har införskaffats! mums på dom säger jag bara!



Är dom inte snygga ?

God morgon!

God morgon kära läsare! Hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort men tyvärr inte så länge.. Var hos Alex i går kväll och stannade där till kl 3, somnade runt 4 och vaknade vid halv 11. Mer sömn än så skulle jag definitivt behöva men med tanke på att jag är morgonmänniska så får jag helt enkelt stå ut med att jag inte kan sova längre än till 11.

Idag ska jag åka ner på folkets hus med Elin och koreografera det sista till dansen som våran dansgrupp ska göra. Det blir nog bra. Senare efter det så ska jag nog på nåt sätt överraska Matilda, men hur vet jag inte. Det är nämligen så att vi firar ett år idag! Därför säger jag grattis till oss! Så för precis ett år sedan så kom en ganska blyg Matilda till våran klass på Granbergsskolan. Det är bra!

Så om någon har ett förslag på hur jag ska överraska Matilda, let me know!

Bilder från Sthlm!

En del bilder har jag på mobilen så dom kanske kommer upp senare =)



En ganska stor del av tiden spenderades inne på Monki. Dom har lätt snyggase kläderna!



Matilda =)



På storstadens gator!



Min kära grek på bio =)



Det var grymt mycket folk i kungsträdgården!



Ironik var också riktigt bra!



Den bjuder jag på, hah!
Jaja, jag avslutar med mig och Matilda. Mer bilder från konserten kommer sen.


The Voice!

Hejsan! NU har jag kommit hem och jag har verkligen haft det toppen i sthlm! Har varit lite på stan, gått på bio, bara myst och varit på The Voice i kungsan. Har även hunnit med att träffa min grekkusin Stephanie som precis har flyttat till till Sverige. Grymt kul, Har ju inte hunnit träffat henne på ett helt år!

Bion vi såg heter Love Guru. Om ni inte redan har sett den så rekomenderar jag den verkligen. Riktigt rolig film! Jag har nog inte skrattat så mycket på ett bra tag. Se den!

The Voice var toppen. Riktigt bra artister och satans vilken drag det var! Synd bara att det var så många som svimmade.
Menmen, Det var riktigt  bar iaf. Skulle nog säga att Flo-Rida var bäst men även Brick and Lace var faktiskt riktigt bra.

Men nu ska jag fixa in bilderna på datan så dom kommer i nästa inlägg!

Puss

Sthlm med matilda!

Hallå alla! Hoppas ni har det bra. Själv har jag det prima här brevid Matilda! VI sitter och planerar lite inför våran sthlmsresa i morron. Så på fredagen blir det stan och Grönan och på lördag blir det The Voice i Kungsträdgården! Åker hem igen på söndag så det blir alltså ingen uppdatering innan det men då kommer ist en massa bilder från resan.

Förövrigt så har jag varit ensam hemma sen igår och fortsätter att bli det till i morron vilken gör att bästa Matilda bor här med mig. Det är nice! Så i går gjorde vi tacos och kikade lite på sex and the city. Eller ja.. kvällen bjöd även på lite Michael Jackson vilken jag inte tänker gå in på just nu, hehe. Så förutom att jag och Matilda kände oss skapligt gravida efter gårdagens mat så var kvällen riktigt rolig!

Idag har vi bara tagit det lugnt. Mest packat och så. Tog även en sväng till Hemköp där vi köpte wok så vi kunde laga lite mat. Riktigt gott blev det!


Men nu sk vi kika på en film och dricka te. Vi hörs på söndag!

Puss / Maja

Nytt favvomärke!

Hallå där! Hoppas att ni har haft en trevlig dag. Själv har jag varit på stan en sväng med min mamma och handlat lite.
Köpte bland annat ett par svarta chinos från Lindex och en scarf från Friis & Company. Hur snygga som helst! Har alltid gillat Friis men just idag så kände jag att jag älskar det! Absolut de snyggaste accesoarena som går att få tag på!
Nu ska jag få lite sesamlax av min personliga superkock Daniel Lindblom ( alltså min pappa ) och sen ska jag dra och träna dans i 2 och en halv timme. Kul! Idag är det teknik, styrka och koreografi för kommande uppträdanden som står på schemat.

Ha det så bra !

Puss / Maja




dagens köp



Fick även finbesök av Noomi. Är hon inte för söt?

EMD är nog inget för mig... Eller ?

Hejsan! Var på Sävstaås idag för att kolla när Bollnäs da´mlag mötte "Kändislaget". Kändislaget bestod av EMD ( Danny, Erik och Mattias), nån sportkomentator på Eurosport, nån fotbollsspelare i Hammarby och några andra som jag inte hade så stor koll på. Det hela slutade med att Kändislaget vann men 3-2 eller nåt sånt. Tyvärr säger jag eftersom att jag höll på Bollnäs men det var iaf en riktigt rolig match att se!

Efter det så bjöd EMD på lite sång. Innan jag sett dom ka jag ju erkänna att jag har varit en aning negativ mot EMD. Ett gäng killar som kör blandning på Backstreet Boys och Westlife. Plus att dom ser ju så jäkla diviga ut! men men, när jag väl kom dit och fick se Danny och killarna med min egna ögon  så var det liksom WOW! VIlka jäkla snyggingar asså! Det jag sade inna var fortfarande delvis sant. Det var fortfarande en balndning av alla dessa pojkband och dom såg fortfarande diviga ut men jag måste faktiskt erkänna att det var inte så dåligt. och som sagt, fan vad snygga dom är!

Men alltså jag, pojkband?! Det har liksom aldrig hänt! Men jag antar att det bara är att erkänna, jag är smittad!

Kan se mig själv längst fram vid scenen skrikandes och gråtandes med en stor fet skylt där det står " Danny, I LOVE YOU!". Eller vänta.... kanske inte.



Min vän Emma hade äran att få möta "Kändislaget"



Det var en riktigt bra match på 2x10 min



Jodå, nog är dom allt bra snygga alltid!

Cityfesten!

Har också hunnit med cityfesten. Det var faktiskt roligt. Men ibland måste jag erkänna att man kände sig lite lurad...
Har jag betalat 180 spänn för det här?! Fast man kände sig inte bara lurad och lycklig, det var mycket känslor kan jag ju bara säga. Kvällen bjöd på tårar, skratt, en del utskällningar och lite annat smått och gott. Men i sin helhet så blev kvällen faktiskt lyckad. 


Jag, Matilda och Emma



Träffade även snygghannah! :D ( Ni får ursäkta att jag inte har roterat bilden, men jag orkade helt enkelt inte)

    

Emma och Emma



Jag och Matilda

Söndag .

AALOOHHAAA! Dags för uppdatering, eller vad säger ni ?

Har hänt en hel del sen sist så det blir mycket bilder i de kommande inläggen. Nice va?

Under veckan när solen stekte och allt bara var sådär prima låg jag mest och solade. Några gånger själv på min altan men även med emson och matilda. Åkte även till orbaden en dag där jag sedan fick svar p den fråga man länge haft i huvudet.. Vart är alla ungdomar ? PÅ ORBADEN! Se där liksom, problemet löst!



Stekaremma på orbaden



solbrända och fräscha som satan efter en ganska svettig dag på stranden. haha

Soliga dagar = ingen uppdatering

Hej igen! Var ett bra tag sen nu jag skrev.. Det är tråkigt men jag har faktiskt tagit vara på tiden ute i solen istället nu när det har varit så fint väder! Har legat och stekt vaarje dag, asskönt! Tyvärr så fösvann vädret idag och slutade i en massa gråa måln . det gillar jag inte. Menmen , det var skönt så länge det varade!

dessa dagar när jag inte skrivit har det inte hänt så jättemycket. Fyllde år, har jobbat, pluggat på driver, solat, umgåtts och lite annat. Dessutom har jag sovit en del i Matildas Härbre med henne vilket har lett till moppeåkningar, dyngningar, och tidig frukost på Statoil. Men det var nice!


Nu börjar jag bli lite trött så om vädret håller i sig i morron så ska ni få en uppdatering med lite bilder och sånt.

Sov gott! / Maja

RSS 2.0