Askalas!

Tjena tjena! Idag mår jag som en riktig pärla, jag är bara så glad! Solen skiner , det är varmt, det är fint ute, och idag är det dansuppvisning! Har dock ett riktigt mördarprogram men idag kan inget stoppa mig. Jag är som stålmannen! :D hah.
Så nu har jag stretchat, käkat frulle, sminkat mig, fixat håret, varit ute och gått och värmt upp. Askalas! Så om en halvtimme ungefär beger jag mig till Långnäs där uppvisningen kommer äga rum. Superkul!


Men nu måste jag  fortsätta stretchandet, Pusshej!


snart kommer ida!

det blev stan i  dag men dock inte med ida. Istället gjorte Petter mig sällskap, det var kul :) Gick runt och kollade och så. Åt också lunch på den nya resturangen Roma, helt okej. Köpte förresten ett par tofflor Friis & Company, och dom är bara extremt snygga, dom är extremt sköna också!

Om ett tag kommer Ida hit. Vi blir nog hemma och myser bara. Hon får nog också hjälpa mig att plocka fram alla scenkläder till i morron. Men det blir ng mysigt. Eller det blir nog inte så mysig att plocka fram kläderna , men ni fattar. haha.

men nu måste jag dra mig tillbaka till teven, det är Top Model! :D



Puss!


Lördag

Aloha! Min käre vän Petter Bratt ville verkligen se min supermariodräkt som jag köpte på dance och gymshopen så det är bara att langa en bild :D

Idag ska jag träffa Ida. Ska höra om hon vill hänga med en sväng på stan eller nåt. Det blir kul! det var så länge sen vi hittade på nåt nu!

Igår var jag i skolan, och jag kan lova att det var en riktigt skön dag! Började 25 över åtta, hade två lektioner (SO och matte). Efter det så hade vi idrott och orientering. det var asskönt att springa igår! Det brukar det inte vara..
Efter det så blev det snabbdusch för att sedan ta bussen till heden där jag träffade Nea. Vi gick igenom programet till uppvisningen på söndag. :) Sen kom Elin och då var det bara att sätta igång den kreativa delen av hjärnan och sätta igång att koreografera. Och bra blev det! Kl.17 kom alla elever så vi körde ganska mycket styrka men också danserna såklart!  Efter denna motionsfyllda dag så kom jag hem, smällde i mig tacos och slocknade vid tio. Tio på en fredagkväll! hahaha. men skönt var det!

Men nu ska jag gå och ducha och lite annat, puss!




Har ni sett nåt snyggare ? :D det är nästen så att man hör låten i huvudet.. la la la lala la la, lala lala lala lalalala....
För er som inte fattade vilken låt jag snackade om. Det är supermariolåten!

Torsdag

Hallå hallå! Fick lite tid över för en gångs skull så nu sitter jag här! Men snart ska jag iväg och träna igen, genrep inför söndagen då det är dansuppvinsing för hyrestgäst-föreningen, det ska bli himla kul!

Idag har jag för varit i skolan. hade kemiprov vilket faktiskt gick bra. handlade om vardagens kemi (kolhydrater, proteiner etc.)  Sen fick jag även reda på att jag inte hade något elevensval så jag fick sluta redan vid tjugo över ett vilket var väldigt skönt! Så när jag kom hem blev det till att plocka ihop på rummet och sen stretcha. Stretchingen är väldigt behövlig kan jag ju bara tala om för er... haha.

kan också tala om att Dance & Gym shopen var på folkan igår vilket betydde shopping! Jag älskar när dom är här!
Så det blev en himla mysig överdragsdräkt, en grå med hängslen. den är så snygg och jag ser ut som en blandning mellan Karlson på taket och Super Mario! :D den gillar jag! det blev även ett par röda strumpor med vita gummistjärnor under och ett par svarta benvärmare (strumporna är så grymt snygga!).

men nu ska jag ta och fortsätta stretchingen innan träningen, då blir Hanna och Camilla glada!

Puss

Lördag.

Herregud vad det är skönt med lördag! jag bara älskar lördagar! Man får sova hur länge man vill, vara vaken hur länge man vill och emellan dom två grejerna så får man göra typ lite vad man vill. Kalasbra!

I veckan har jag tränat, pluggat och varit på bio med mammsen. Vi såg Mamma Mia, och den var faktiskt bra. Trodde kanske att den skulle vara lite bättre men jag tyckte att Maryl Streep och hennes väninnnor var lite väl jaa.. jag vet inte vad jag ska kalla dom för.. men det kändes lite som att dom försökte vara mycket yngre än vad dom egentligen var och lite sånt. Men i stort sett så var den jättebra :) 

och igår så blev jag och Cornelia firade. Jag i efterskott och Cornelia nån dag i förskott. Cornelia fyller nämligen år på söndag så grattis till henne!

Förövrigt så börjar jag känna mig sjuk och förkyld så ikväll blir jag nog bara hemma och tar det lugnt.

jag skriver senare!


Lite hjälp?

Ska förresten köpa nya jeans, kan nån hjälpa mig att välja?





Nu vill jag dansa!

Jisses vad jag vill dansa nu! Har astråkigt och har inte tränat sen i tisdags. Eller jag och elin hade våran egen grupp i fredags men då var jag ju lärare så det blir inte samma sak. Men jag kan ju säga att jag är supernöjd med den (gruppen alltså). Hur roliga som helst och lär sig fort gör dom också! Kul att få en lite äldre grupp den här gången. Mer utmaningar för mig själv och det gillar jag!

Eftersom att jag inte har träning idag och det kryper i mina ben så får jag väl ta en promenad eller nåt istället.

PUSS!



Jag har tråkigt!


Söndag=Bloggning

Godmorgon på er! Hoppas ni sovit gott. Jag själv har sovit som en stock hela natten vilket VERKLIGEN behövdes.

Anledningen till att jag aldrig bloggar på vardagarna är för att jag nästan aldrig har tid nuförtiden. Det blir liksom skola, hem i nån minut då jag ska hinna byta om och käka, iväg på två och en halv timmas träning, komma hem, käka igen och sen slockna på en gång. Så ser mina dagar ut! Men jag försöker så gott jag kan och så fort jag hittar nån lucka så lovar jag att jag ska blogga.

I veckan har det inte hänt så mycket speciellt förutom skolkortet. Det där satans skolkortet! Jag gillar det inte.. Jag menar om man nu skulle bli dålig på bilden, tex om man blundar, asflabbar, ser allmänt dum ut  och bara står och glor, pratar, gäspar eller nåt annat trevligt så har man ju faktiskt gjort bort sig för hela Bollnäs kommuns ungdomar i ett helt år frammåt! Tänk er om ni träffar nån ny människa nån dag och ni liksom glömmer bort hur han/hon ser ut. Då bestämmer ni er för att kolla i skolkatalogen. Nu står just den här personen och blundar och ser en aning rolig ut.. Ändrar inte det kortet uppfattningen om personens utséende då? Men men , jag får helt enkelt be till gud att jag ser okej ut!

Har jag förresten berättat att jag får vara med i Kostymernas Parad? =D Gjorde audition för ett tag sen och för kanske två veckor sendan fick jag reda på att jag skulle få vara med! Kostymernas Parad handlar om rasism och mobbning och är superbra, så om nån i Bollnäs får chans att se den så rekomenderar jag att ni gör det! Vi kommer att göra några förseställningar på bla gärdet och brottsofferjouren.

Oj, nu blev det mycket att läsa så jag skriver mer senare. Pusshej!


RSS 2.0