GRATTIS MIG SJÄLV!

ja må jag leva, ja må jag leva, ja må jag leva ut i hundrade år!
ja visst ska jag leva, ja visst ska jag leva, ja visst ska jag leva ut i hundrade år!

ett fyrfaldigt leve för mig själv som fyller 15 år.
jag leve... hipp hipp, hurra hurra hurra hurra!

padapampampampaaaaaa!!!

GRATTIS MAJA! :D:D:D:D:D:D:D



















SNAAAAAAAAART!

nedräkningen har börjat...

om 4 tim och 40 min är det min dag! :D

Konst och smycken i en hel vecka!

Då var det dags att dra fram mitt bästa säljarsmile och dra i väg till Trolldalen i Växbo hela veckan. MIn mamma som på fritiden är konstnär ska ha utställning i en av bygdnaderna så hon och jag ska stå där hela veckan och sälja tavlor + Misans och Annas smycken. Det kommer nog bli himla kul! Jag gillar Trolldalen, det är så mysigt där. Speciellt nu när dom har öppnat nya resturangen, den rekomenderar jag verkligen!

Så denna eftermiddag har alltså gått åt till att hänga upp tavlor och fixat ljus mm. Nu fattas bara nån enstaka tavla som ska hängas upp. Resten av dagen har gått åt till att klippa lugg! Blev faktiskt rätt nöjd. Luggen är superfin, precis som jag ville ha den men det är ju klart, jag kanske inte passar så bra i den men jag vänjer mig!


Jaja, nu ska jag sova. En hård dag väntar i morron!
Natti Natti

puss / maja

brorochsystertime!

Dags för film med lillebror Måns! han håller på att fixa film nu, tror att det blir kung fu panda. Det blir mys!


Ha en fortsatt trevligt natt så hörs vi i morron!

puss / Maja



jodå , nog har vi varit snyggare...

nice kväll men inte med ekis

kvällen blev väl rätt så nice. Stack ner på stan men Martin ville tyvärr inte så det slutade med mig och Emma. Kan inte påstå att det var mycket folk ute men det var kul att träffa Lisa, Frida och Olivia igen, så länge sen nu! Vi måste ta en sån där tjejkväll igen som vi hade  på Dönje i vintras, det var mys!

Men annars så sitter jag här. Försöker ragga lite läsare... Petter är läsare!
lr... hur fan ska man kunna få läsare när jag inte tipsar nån?! Ska jag vara ärlig så är jag för feg för att tipsa. Tänk om folk inte gillar den? Menmen, jag får helt enkelt ta att lösa det!

I morron blire ellan pellan som får ta och klippa min lugg! Det ska bli nice, hoppas det blir bra :)
Senare på kvällen så tror jag att det blir till at umgås med jesper och emma, får se vad vi hittar på!

Kanske skriver igen om en liten stund!

Puss / Maja

plåster på såren..

som plåster på såren så bestämde jag mig för att ge mig själv en stor, fet puss!





Jag säger bara så här...  KEEP DREAMING! HAH!

Neej , inte JD!

Neeeej, jag DÖR! MIn käre vän Petter Bratt berättade just för mig att JD i tv-serien Scrubs har hoppat av!
Kan ni fatta, skönaste killen som liksom gör hela serien har hoppat av? Hur fan går det till? Jag blir bara så arg!
Det här kanske har varit uppe ett tag så det kanske jag som är helt efter och drar upp det nu men ändå! Jag menar liksom, NEJ!  Han ska iaf gästspela i nåra program men det blir fortfarande inte samma sak!

Jag skulle kunna diskutera det här hela min livstid men som tur är så låter jag bli.

APA!

Nice kväll med ekis och emson!

Aloha! Kvällen kommer att spenderas med emma och Martin nere på stan. Ska nog dra ner på parken en sväng, hoppas att det blir rätt mycket folk där ikväll i samband med Brännbollsyran. Det blir nog skoj!
Var förresten ner och kollade på finalen nu. Nåt lag från Umeå vann. Kul för dom! Men självklart så hade man ju hoppats på ett lag från Bollnäs!

MIddag blev det på Kina. Tre små rätter med friterad banan som efterrätt, mums!

Men nu ska jag dra mig vidare. Ha en trevlig kväll allesammans!

puss / Maja

God morgon kl.13.00? Hm ... Japp, god morgon!

God morgon! Sjusovarmaja är i farten igen så idag kom jag inte upp förens kl.13.00. Kanske inte så sent för vissa men för mig som brukar sova till 10-halv 11  så är det mycket!

Igår hann jag inte uppdatera pga mitt och emmas sex and the citymaraton. Visserligen tog det bara 3 tim men jag var tvugen att umgås lite med kusinerna efteråt också innan dom åkte hem.

Senare på kvällen så åkte jag, pappa, emma, emmas pappa och emmas mamma ner på stan och käkade lite.
Efter det så sprang vi bara omkring och kollade lite. Hamnde tillslut på Statoil där jag hyrde en film innan vi åkte hem.
Filmen heter "Vänner för livet" och jag måste erkänna att jag inte gråtit så mycket på länge! Jag fick liksom sån där gråthicka! Så där låg jag i min säng, helt själv, med maskara över hela ansiktet, storbölandes, och såg hemsk ut. haha.
Tur att jag var själv säger jag bara!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske gör ett tappert försök åt att lista ut vad Elin och Emma tänker hitta på åt mig när jag fyller år. En överraskningsfest vet jag än så länge, men vart, när eller vilka aktivitetersom väntar har jag ingen aning om.. Så bara för att påminna er, PÅ TISDAG SMÄLLER DET!

Men nu måste jag läsa vidare i körkortsböckerna. Prov på onsdag!

Pusspuss / Maja



mys med film och my little pony-täcket



Emson som var lika snygg som alltid!

God morgon!

God morgon alla!
Idag när jag vaknade så fick jag veta att min kusiner kommer och hälsar på. Eftersom att dom bor i Stockholm så kan vi ju inte träffas så ofta så det ska bli roligt! Varför dom hälsar på just nu beror på att jag fyller år på tisdag och önskade mig en födelsadag med släktingar. Eftersom att alla släktingar bor i Stockholm och vi här uppe i Bollnäs så har det nästan aldrig hänt. Så det ska bli jätteroligt!

Men nu ska jag åka och träna lite för mig själv på folkets hus.

Puss! / Maja 

Sex and the City!

Hejsan! Hoppas att ni har haft en konondag! Det har min varit. Vaknade runt halv 12, kollade på nåt avsnitt av Glamour, åt lite frulle och solade lite. Därefter ringde min kära Emson som tyckte att vi skulle hitta på nåt. Vi bestämde oss för att ta en trip ner till stan och käka lite morotskaka på Mr.Bean (som tyvärr var något torr) och bara gå runt och kika lite. Kan ju iaf konstatera ( eller ja, det har jag väl gjort i sisådär 15 år snart) att  "Bollnäs City" suger stenhårt! Men med tanke på mitt sällskap så blev det kul ändå!

Så nu sitter jag här och väntar på att Emson ska komma hit så att vi kan ha Sex and the City maraton! Tyvärr så blev det nåt krångel när vi skulle fixa ut den (helt olagligt)  på DVD så vi får nog ställa hit två fotöljer ist.

Kan också berätta att jag har åkt på en förkylning sen det att jag fick springa runt barfota i skogen när det spöregnade och leka älva i ungefär två tim, vilket jag också kan berätta har lett till en ganska sömnlös natt när jag ett tag trodde att mina lungur skulle ta sig en trip bort till typ Kina elr nåt... Men jag lever!

Nu ska jag ta och se till att emma kan ta och komma hit snart.

hejdå! / maja



Fick aldrig nåt kort på Emma idag så därför blir det en bild på henne från flygplanet på väg hem från Spanien =)

High School Year?

Det blev inge dans så jag kollade på en film istället. Den heter The Wedding Date, riktigt bra faktiskt.
Men jag måste erkänna att man känner sig lite ensam när alla i filmen får värsta drömslutet med en snygg kille. sånt där som endast händer på film.. men, jag överlever!

Annars så har jag stora problem med gymnasietankar. Det är ju bara ett halvår kvar nu  innan det är dags att söka!
Först var jag helt säker på att jag ville gå Estetiska programmet här i Bollnäs  men jag vet inte riktigt om jag är lika säker längre. Nu har jag nämligen börjat fundra på om jag kanske vill åka på ett High School Year till USA. Det låter ju så himla roligt! Men då är frågan om jag kommer att klara av det eller om jag kommer att dö av hemlängtan. Jag menar, tänk om jag skulle hamna hos värsta konstiga värdfamiljen?

Så om någon av er läsare har varit på ett high school year så får ni jättegärna höra av er och berätta mer!

/ Maja



The Wedding Date

inte den här gången heller...

och den där solen som jag pratade om... den varade i ca 13 min.


Vad ska jag ta och hitta på då? Städat rummet har jag redan gjort, stan var jag på igår, Emma är borta, Ida är borta, Elin är borta... Jag kanske ska ta och cykla ner på folkan och dansa? Jo, det får nog bli så.

Jaja , jag skriver mer sen!

Puss / Maja

Aloha!

NU börjar jag bli riktigt trött på den här vädret! När kommer sommaren?
Jag kommer ihåg i våras... Shit vad vi planerade för sommaren! Skulle ligga och steka varje dag, dra ut på kvällarna, dra på moppesemester, träffa nytt folk, tälta, grilla.. Gissa om det blev av? Neru, det blev det inte! Men jag skyller fakiskt  till mestadels på vädret, man kan inte grilla, inte tälta och inte steka om det regnar! Plus att det snart bara är en månad kvar av sommarlovet!

men men, jag ska inte bara klaga på det som varit. Jag har tex haft det underbart roligt i moromors hus i spanien med Emma! Allt folk vi träffade och så, hur mys som helst! Skulle nästan kunna köpa mig en gummibåt på rusta och paddla mig ner till Nerja just nu! men när jag tänker efter så vore det nog inte en så bra idé...

Och självklart bara för att jag sitter och snackar om regn så tittar precis solen fam.
Bye bye, nu ska jag ut och sola!

/ Maja

Dålig uppdatering!

jag säger bara, OJOJOJ! Vilken extremt dålig uppdaterare jag är! Men jag ska försöka att bättra mig.

Så då kan jag passa på att berätta  vad jag har pysslat med under tiden! Jag ju iallafall konstatera att minst 80% har gått åt till dansträningar. Har nämligen precis avslutat "dödsveckan" som jag kallar den. Har haft minst 3 timmars dansträningar hela veckan. Trodde faktiskt inte att jag skulle klara av det med tanke på mitt fysiska tillstånd, men än en gång hade jag fel. jag klarade det! Och i lördags har jag haft dansuppvisning på Hårga hela dagen. Jättekul! Har bland annat gjort ett medley från musikalen Chicago och lekt älva. Men måste erkänna att älvgrejen blev mindre kul efter sisådär 2 tim, haha.

Men förutom dansen så har jag även hunnit med att fira Ellan-Pellan som fyllde 15 år! det var en trevlig kväll måste jag säga! Annars har jag bara latat mig :D

men nu ska min bror få datan så att han kan kolla på film.

Jag lovar att jag ska bli bättre, pusshej!

/ Maja




Bild från uppträndandet i Hårga

Scrubsmaraton!

Åh, jag sitter i soffan med flanelltäcke och tittar på scrubsmaraton. Så himla bra! Jag älskar den serien! Jag börjar nästan fundera på om jag borde köpa DVD-Boxen och typ låsa in mig på rummet och bara glo i flera dagar! Det skulle vara skönt! Tänk att inte behöva gå där ifrån heller...

Men men , nu är reklamen snart slut så jag måste återvända till mitt hörn.

/ Maja

Hemma igen!

Hej! Nu är man hemma igen. Känns faktiskt skönt med tanke på alla resor jag har gjort den närmsta tiden. Men det har såklart varit jättetrevligt där borta i Östersund också! Har gått omkring på stan hela dagarna och handlat, kollat lite på fotboll, ätit god mat och solat nere i hamnen. För lillebrors lag gick det faktiskt ganska bra och när dom väl förlorade och åkte ut så berodde det faktiskt på domaren. Nu tror ni säkert att jag säger så bara för att det var Måns lag som förlorade men det är faktiskt sant, han blev till och med avstängd efter den matchen.

Menmen. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Tror att jag ska hem till Emma eller något, det blir mys!

Men nu ska jag äta snart så jag skriver mer sen!

/ Maja


En riktigt lyckad kväll!

Gårdagens kväll blev hur lyckad som helst! Den började med att Jossan, Cornelia, Emma och Matilda kom runt 7 då vi genast satte igång kanske den bästa uppfinningen som någonsin gjorts, engångsgrillen! Och på menyn stod det korv med potatiskrocketter, mums! Efter maten spelade vi "Med andra ord". Herregud vilket roligt spel! Det rekomderar jag verkligen! Satt säkert med det i flera timmar och jag tror faktiskt inte att jag har skrattat så mycket på länge!
Efter spelandet så fick vi fö oss at vi skulle sova på studsmattan under bar himmel. Vi somnade väl runt halv 02.30 och vaknade ungefär 40 min senare. Då var alla pigga igen så det var bara atthänga med. Blev även lite MTV tittande ett tag tills vi åter bestämde oss för att gå ut och sova. Alla sov så bra och allt gick fint ända tills att klockan blev typ 06.30 då vi upptäckte att det regnade på ganska bra där vi låg. Allt var genomblött! Det var alltså bara att dra sig in igen vilken ledde till att alla möjliga små vråar i huset förvandlades till sovrum..

Men trots regn och sömnbrist så har jag haft en riktigt trevlig kväll!


först kom emma
Först kom emma



Sen Jossan och Cornelia



Och sist Matilda

Tack för kvällen tjejer, ni är bäst!

kommer dom inte snart?

Sitter här med emma nu. Väntar på att resten ska komma vilken jag hoppas att dom gör snart! Jag längtar efter dom plus att jag är riktigt hungrig! Men men , jag borde överleva.

För övrigt så har jag en ny favorit låt!
Estelle - American Boy
 
Riktigt bra!

Inte så smart.

jaja , jag vet att designen ser hemsk ut men jag lovar, det blir bättre så småningom!

men nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning för tjejkväll. Det ser jag frem emot!
Bilder kommer senare :)

/ Maja

Jag är trött.

God Morgon! Kom precis in från "joggingrundan". Tror ni att jag joggade? Nepp , det gjorde jag inte! Men jag gick fort i stället, riktigt fort dessutom!

Idag så ska jag ha en städardag. Ska städa hela rummet och även hjälpa till att städa resten av huset.
Och som belöning på det så kommer världens bästa tjejliga att återförenas ikväll! Cornelia, Jossan, Matilda och Emma kommer på  grillparty! Men riktigt fulländade blir vi inte.. Tyvärr så ska Ida åka till sthlm idag så hon kunde inte vara med men istället så tackar vi personen som uppfann telefonen! Helt fantastiskt, hon kan vara närvarande över telefonen i stället! och så månste vi ju självklart tacka Halebop för deras helt underbara kontantkort! Love it!

Och på torsdag så blir det bloggpaus. Jag ska upp till Östersund och kolla på nr lillebror spelar fotboll. Plus att jag bara måste få berätta att min mamma och pappa har lyxat till det lite för mig med att låta mig få bo i ett eget hotellrum! Eller jaa.. dom kanske bara gör det för att slippa mig? Hur som helst. Det blir alltså bloggpaus från torsdag till lördag.

Men nu ska jag städa!
/ Maja


RSS 2.0