Utskällning av kvällens värdinna

Japp, så kan det gå. Jossan kände att hon ville ta del av mitt liv och skällde lite på mig, haha. Så bara för din skull jossan (även fast du antagligen är den ända) så ska jag försöka blogga så ofta jag kan :)

Idag är det nyår och jag är glad som en lärka! woho! Dagen har spenderats ute på isen med resten av byn. Kallt men mysigt. Har grillat korv och umgåtts plus att jag tvingade ut emma på lite skoteråkning och kul var det! Så nu har jag precis kommit in och kan konstatera att jag behöver en bastu och en dusch, det med tanke på att min kropp är som en isbit och att jag stinker korv!  Men jag lever ändå hörni´! bra va?

Kvällen ska spenderas hemma hos jossan med mys, grymt trevligt umänge och spel. En perfekt nyårsafton säger jag! Innan blir det middag hos familjen Roos vilket heller inte kommer sitta helt fel. Det kommer att bli en toppenkväll!


Och jag måste bara få berätta en sak till. Om två veckor drar jag och mamsen till Indien!!!! Liite skänt, aa jätte! Jag längtar som en tok. Tänkk bara att få åka ifrån den här kylan och istället ligga och slappa på en strand i stekhet sol i två veckor. MUMS säger jag! 

Nudu jossan har du fått ett inlägg och det kommer fler!

PUSS på er och gott nytt år!


Nötknäpparen

Alåååha! Har precis käkat lite mat så snart ska jag och mamma bege oss till söderhamn för att se baletten nötknäpparen. Den kommer att visas i direktsändning på bio, spännande!

Helgen har gått kanonbra. Den här gången satt allting som det skulle och allt fungerade. Dock blev hela jushowen SÅGAD av Falu Kuriren men det är inget att bry sig om, jag tyckte att det var en kanonshow! Så min helg har varit supertrevlig hemfärden var dessvärre inte lika rolig men det berättar jag om senare...

Måste förresten också berätta att våran skola har volleyboll-turnering i morron och jäklar vad vi ska spela! Jag säger bara en sak... TEAM DISCO!!!!


PUSS



jajamensan, nu blir det balett för hela slanten!

Nu kör vi igen!

Jajamensan, nu drar jag och jakob ännu en gång för att trolla! Eller jaa... han får sköta trollandet, jag hjälper till :D Den här gången bär det av till Falun för en show i morron kväll och en på lördag, det ska bli roligt! Och den här gången ska allt funka, den här gången ger vi järnet! Måste också berätta at mammsen har sytt en kanonfin kjol som jag ska ha på showen, jag kan nog lägga upp en bild på den senare :) Så i helgen håller ni tummarna för mig och Jakob!





Och en sak till..... NU ÄR JAG KLAR MED ALLT SKOLARBETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKÖNT?? JAAAAAAAAAAA!!!!!! hehe...



Nu ska jag packa, ducha och fixa det sista. PUSS!

Lucia

Godmorgon på er! NU snart ska jag till skolan och fortsätta pluggandet. Kul... En liten höjdpunkt är då iallafall att vi får repa till lucian. Det kanske inte låter så bra med det är roligt! Och kom ihåg att hålla tummarna för mig, jag kan ju bli lucia! I måndags gick alla luciakandidater runt på skolan och resten fick rösta.. Trevligt!

men nu ska jag åka, Pusshej!

HDT!

Titta vilken mysig bild jag snodde av stina! 



Mina damer och herrar... Hälsinglands Dansteater!

Snart är det färdigt!

Aloha! Hoppas ni haft en trevlig dag. Min har väl varit okej men jag har så mycket att göra så jag snart spyr! Har typ 1000 skolarbeten kvar för att få betyg (dom sätts på fredag) så jag har liiiite bråttom... Men annars mår jag prima!

Dagens + går då iallafall till Matilda! Roligare spanskalektion än den vi hade idag har jag nog aldrig haft :D Kalasroligt asså! Med ett lexikon kan allt bli så mycket roligare :D 

Dagens - går till mig själv för att jag har så mycket att göra och måste hoppa över träningen ikväll... Jag vill dansa!






Så en STOR, FET puss för att pigga upp mig själv.... bra va?

Trolleriassistent!

Ojoj, majsan har haft fullt upp med dans och skola så bloggning har det varit dåligt med... Men nu är det snart jullov så nu får jag ta nya tag! Har haft mycket föreställningar på sistone, kostymernas parad i november, julskyltningar, och lite annat. Julskyltnigen gick bra, mysiga juldanser och knäckäpplen. Dock ledde min och elins koreografi med våran egen grupp till blod, tårar och näsbrytningar, men så kan det gå!


Här närmast har jag haft den stora äran att assistera trollkarlen Jakob på Julshowen 2008 som hålls i Gävle, Bollnäs, Söderhamn och Falun. Kalasroligt säger jag bara! Bara att få vara där överhuvudtaget har ochså varit superkul, roliga ljud/ljus-killar var det också! :D Har hitills gjort en show i söderhamn och två här hemma i Bollnäs. Dock gick sista inte så bra, en massa krångel med storbildsskärmen som ledde till ändringar i programmet men förhoppningsvis får vi göra om det i Gävle och då kommer allt att sitta som en smäck!  Bilder från showen får jag av Jakob snart så då lägger jag upp dom direkt! :)

Nu måste jag gå och plugga. Upptäckte att jag har biologiprov i morron.. tror ni jag har pluggat? Nejnej, självklart inte! har också en massa spanska, svenska och SO.. BLÄ!


Puss!

RSS 2.0