Steffi+Mig+Stockholm=Kanonbra!

Jajamensan, nu är jag återigen i huvudstden! Är hos mormor där min kusin greken (steffi) just nu bor förtillfället.
Kom hit igår förmiddag så först gick vi en sväng på stan, gíck hem och käkade óch sen på bio, Den här gången såg vi filmen Step Brothers och jag lovar er att det var längesen jag skattade så mycket! Efter bion ¨var båda två skaplig trött så vi gick hem och somnade på direkten.
Idag vaknade vi runt halv 11, och herregud vad skönt det var att en gång få sova ut lite grann! Sen käkade vi frukost och lite sånt innan vi ännu en gång begav oss till stan. Blev inte så jättemycket shoppig men det blev två tröjor, en väska, ett par skor och två par trosor. Jag är supernöjd med allt, spec med skorna.Dom är assnygga!
Så nu har vi komit hem och jag har precis badat, kanonskönt! Ikväll blir vi bara hemma och tar det lugnt, har även lite plugg jag måse göra..

men nu ska jag gå och laga mat, pusshej!
om Melinda Ingmarsson ser det här, adda mig på msn eller så ger du mig din via en kommentar! :)

Estetiska, här kommer jag!

Jajamensan, jag vill och förhoppningnsvis så ska jag gå estetiska till hösten. Har varit på information idag och det verkar så himla roligt! jag vill dit nu! :D Tyvärr får jag vänta, men låt det gå fort!

Förövrigt så ar jag varit i skolan idag, rätt kul måste jag säga. Jag gillar min klass så sjukt mycket, ni är så grymt roliga!
Efter skolan så tog jag en tripp ner till stan, köpte en ny mineralfoundation från maxfactor. är inte nöjd alls! Borsten suger!
Men men, jag får väl försöka köpa en  ny eller nåt.. Köpte också hårfärg på Änglahår så nu ska jag bli lite smått brunett. Jag hoppas verkligen att det blir bra! Ni kan ju få se resultaten senare :)


men nu ska jag gå och ringa till Emma, Puss <3

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/263609/majas-vrld?claim=aasgn8zf9zg">Följ min blogg med bloggkoll</a>

ni är för bra!

Måste bara å säga PUSS till min och elins dansgrupp. Ni är så söta och så himla roliga att dansa med!
Träningen idag var rätt rörig men riktigt rolig, och ibland kan det också vara bra tror jag jag!

NI ÄR BÄST OCH PUSS PÅ ER!




Inte Granbergsskolan!!!

Åh, sista dagen på estetiska idag. Har haft en helt underbar vecka! Så himla roligt och så mycket roligt folk!
Tror ni att jag vill tillbaka till Granbergsskolan nu eller? :O NEJ, DET VIILL JAG INTE! Åhh, jag blir knäpp..
Men det finns inte så mycket att göra åt den saken. Jag får hoppas att jag kommer in nästa år helt enkelt.

Ikväll ska jag kolla på film med emma, johan, matte och simon. Himla kul! Vad det blir för film vet jag inte men nåt kul blir det väl antar jag :)



Nu ska jag gå och duscha, PUSSELIPUSS!


Jodå, någ är jag snygg alltid! haha


Dans, dans och lite dans

jajamensan, ännu en dag på estetiska och gissa vad jag har fått göra? Jag har fått dansat nästan hela dagen! Visserligen blev det till att kika också eftersom att jag inte gjort dom förut men jag var iallafall med lite grann. Har även sytt en alldeles enastående svans åt Hanna Lindberg, jag är så jäkla grym! När klockan blev 4 och skoldagen var slut så var det bara att dra ner till es-rummet och käka. Pete gjorde mig sällskap, det var trevligt! Runt halv 5 hade Elins grupp träning så jag fick haka på. Roligt! Och efter den så var det bara att hämta nya krafter och ha ännu ett danspass med Hanna. Det var kul och jag fick reda på¨att jag ska få dansa "Nellydansen" i st.Lars Kapell nästa torsdag. Jag är glad!



men nu måste jag rusa till teven, det är ju desperate housewifes! :D



PUss!

Gamla foton

Hittade lite gamla bilder från dagis i en låda.

Det är alltså jag och Måns för några år sedan.. Men visst är vi söta? :D





Estetiska!

Första praodagen på estetiska, avklarad! Och allt har ju gått som smort alltså. Askul! Började med morgonsamling och sen en massa sång och lite teater, helt super! Och i morgon blir det till att hänga efter Hanna Lindberg och en massa dans och lite annat roligt, helt super det också ju! Allt är bara så super! Längtar till hösten då jag åtminstone vill börja där :)


men nu ska jag gå och packa danskläder till i morron och sen sova.

PUSSS!!!



Titta min fina namnskylt som jag får ha på mig!


Ännu en myskväll hos Emma.

Kvällen igår spenderades hos Emma. Det är så att hennes bror Johan fyller nitton på måndag så hela släkten och allt var också där, det var trevligt! Självklart så var ju ingen mindre än Ida lanz där också och hehe ja, ibland kan man ha ruskigt roligt med en sjal ... När klockan blev mycket och alla kbörjade dra sig hemmåt så blev det film med emma och skönaste kusinen i världen! Inte min kusin dock men Emmas. Det är alltså Pontus jag snackar om nu, vilken kille asså!
Så där satt vi tre och myste i soffan till Shrek 3,  kanoners!

Nu är det dags för frukost. Funderar på om jag ska ta en promenad sen också. Det är ju så fint väder! sen kl.16 bär det av till Heden för kostymernas-träning. Det ska bli roligt! Och förresten, vi har ju premiär snart också. Jag längtar!
En annan sak jag längtar till är i morron. Då blir det prao på estetiska hela veckan! :D Askul! Ska bara få dansa, sjunga och spela teater hela veckan!

Men nu ska jag dra, Bye Bye!


Emson!


Pontus!



Torgshow och älskade HDT!

Iadg var det alltså torgshow på Brotorget. Ett plus till Chicago som var extra rolig idag, vet inte varför men så vare! Och ett EXTRA stort plus på HDT som är så jäkla bra! Jag älskar er och ni gör verkligen mina veckor! Ni är helt enkelt bäst :)



Älskade HDT <3


Bad är nog inte riktigt min grej..

Rubriken säger allt. Bad är alltsaå inte min grej. Det är kallt, blött, ohygieniskt, tråkigt och superäckligt när man sväljer massa vatten. BLÄH! Och att vi blir tvingad till det gör ju knappast saken bättre heller. Jag pratar nu alltså om bad på idrotten. Visst det är väl säker superbra och så, bra motion är det också men det är faktiskt inte direkt kul. men men, det är bara och bita i!


Nu sitter jag på mammas jobb och har som ni kanske fattade precis varit och badat med elevens val, men snart kommer pappa och hämtar mig och sen ska jag träna. Det ska bli super kul! Jag bara älskar HDT! Så idag blir det genrep till tusen inför torgshowen på lördag. Ni kommer väl och kollar? :D

Men nu kommer pappa snart så nu ska jag dra.

Vi hörs! Puss


Torgshow!

Pö lördag kl 13.00 är det dags för Dansotets och Hälsinglands Dansteaters årliga torgshow på Brotorget!
Kommer att bli en supershow med en massa härlig dans!

Så jag har inte så mycket mer att säga än, be there! :D

 
Bild från dansuppvinsning i Hårga

Fy skäms på Maja!

Just precis, fy skäms på mig. har inte uppdaterat på typo två veckor! Inte bra. Därför kommer en snabb redovning på de senaste veckorna!


Har danst och dansat, pluggat och lite annat. Har dessutom varit i Skåne på UMR-utbildningsläger men Frida och Nea. Superkul! Jag och Nea upptäckte dessutom nåt asbra.. Båda älskar sushi! Hur bra är inte det då? :D Hon är den första tror jag så jag blev ju bara jätteglad! Jaja, nog om sushi, mert om skåne. Resan dit gick prima. Sov hela vägen från Hudik till Aveste. Kanske inte nån skönhetssömn men den fick duga. Var dessvärre inte så trevligt att liga i sängen brevid en helt okänd man... men men, sånt är livet! När vi kom ner så fick vi direkt gå på en massa förelänsningar, dom var faktiskt rätt intressanta, sen blev det lite filmmys och sånt. Dock somnade jag och nea mitt ute på klassrumsgolvet där filmen visades och bara därfär väckte ju inte nån oss heller. Haha. Så där låg vi två och snarkade mitt i ett tomt klassrum... Trevligt det! Hemresan gick väl inte riktigt lika bra såm dit.. Blev nåt knas med ett försenat tåg som gjorde att vi missade alla andra.. Så vi blev utan biljetter från Alveste till Bollnäs vilket ledde till 3-4 tim i rsturnagvagnen, 2 tim ihopklämda i en liggkupé med för många pers i och en timme i vanliga stolar, kalas! men ska jag vara ärlig så gjorde inte det något, det var bara mysigt. Blev lite jobbigt med all packning och så men annars funkade det toppen!

Idag har jag bara varit i skolan och sen varit hemma. Har pratat med någon Sara som ska ha ett dom som jag ska sjunga på. Det ska bli roligt :) Ska sjunga " Det gåtfulla folket" , kalas!

Oj, det blev ett ganska långt inlägg, ni kanske inte ens har läst hela, men strunt samma!

Puss <3


RSS 2.0