Pundarliga på fart igen.

Jajamensan, pundarligan var i farten igen. Jag, Matilda och Emma bestämde oss för att bege oss på en snabb moppesemester som jag glatt kallar det för.. (egentligen så tog det kanske en halvtimme, men ändå!)
Jaja , trevligt vare!

Nu håller jag på att ladda iPoden med en massa "träningsmusik". det är nämligen så att jag tänker dra ut mina dansarmuskler tidigt i morgon bitti och jogga! Hur långt jag kommer är en annan sak med det är tanken som räknas.. eller hur?

Nya tag, SERIÖST.

Jajamensan, då var det dags att ta tag i detta igen! Kommer jag att fixa att blogga? Klart att jag kan! 

I dag så har jag hunnit med riktigt, riktigt mycket! Vaknade kl.08.00. Ja, jag vet att det är astidigt men det var faktiskt så att lillebror skulle ta tåget till Östersund för att spela fotboll hela veckan. Good luck to you!
Efter det så lämnade vi iväg våran hund Kurre till "frisören" där han skulle badas och klippas. Han kom hem som en äkta syntpoppare! HAHAHA.Ni måste bara få se bilder sen alltså först väärsta långhårig och allt och nu kort med nån slags pottfrilla! Bilder kommer sen!
Senare så åkte jag iväg till Driver där jag skrev in mig på moppekurs. Jag låter säkert som värsta pundaren men tro mig, här i bollnäs behövs det! Där fick jag sedan reda på att första lektionen skulle hållas redan idag kl.16.00 vilken funkade jättebra för mig. Ju tidigare desto bättre!
Miin älskade lila mobil pajjade också i samma veva så det var lika bra att lämna in den och köpa mig en ny. Den här gången en icke uppfälbar med färgerna vit, grön och metall. Ursnygg! När jag sedan kom hem så fick vi främmande av Åsa och lilla Nomi. Nomi ska snart fylla tre, kan ni fatta vilken litet busfrö?! Fick springa omkring efter henne hela eftermiddagen, men trevligt var det! Och sen så bar det återigen av till Driver. Måste faktiskt erkänna att det var riktigt långtråkigt men jag lärde mig mycket!

Men nu tror jag faktiskt att jag ska ut och Power Walka men Emson.

Bye!

RSS 2.0